Omelet met gehakt en cavolo nero

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 middelgrote eieren
  • 50 ml halfvolle melk
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 270 g Toscaanse worstjes
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • 400 g cavolo nero - palmkolen
  • 200 g hummus pikant

Bereiding

  1. Klop de eieren met de melk los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit per omelet 1/2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak achter elkaar van het eimengsel zoveel omeletten als je nodig hebt. Houd warm onder een deksel op een bord.
  2. Verwijder ondertussen het vel van de Toscaanse worstjes. Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft uit.
  3. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak het worstvlees in 3 min. rul. Voeg de cavolo nero toe en bak nog 8-10 min. Breng op smaak met het citroenrasp, citroensap (1 el per 4 omeletten), peper en eventueel zout.
  4. Bestrijk de omeletten met de hummus en verdeel het groentemengsel erover. Klap dubbel, snijd schuin door en serveer direct.
Omelet met gehakt en cavolo nero is een recept van Albert Heijn