Taco's met vegagehakt en babymais

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zak paprikamix (à 3 stuks)
  • 100 g babymais (babymais)
  • 3 el (arachide)olie
  • 350 g vega fijngehakt
  • 400 g tomatenblokjes (blik)
  • 1 tl Euroma Original spices Jonny Boer Al-Andalus
  • 12 tacoschelpen (pak)
  • 100 g fijngesneden ijsbergsla
  • 75 g geraspte Goudse belegen kaas 48
  • 125 ml zure room

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne repen. Halveer de babymais in de lengte.
  2. Verhit ? van de olie in een koekenpan en bak de mais 3 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pan. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak het fijngehakt 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes en de al-andalus toe en verwarm nog 2 min.
  3. Verwarm ondertussen de taco’s in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de paprika, mais, het gehaktmengsel, de sla, kaas en zure room in bakjes en serveer met de taco’s. Laat iedereen aan tafel zijn eigen taco’s vullen.
Taco's met vegagehakt en babymais is een recept van Albert Heijn