Couscous met kalkoen en tutti frutti

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 250 g tutti frutti (zak a 500 g)
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje kalkoenfiletreepjes (ca. 250 g)
  • 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
  • 1 pak couscous (350 g)
  • 1 pak mix voor Marokkaanse couscoussaus (53 g)
  • ½ zakje verse peterselie (a 30 g)

Bereiding

  1. Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en sperziebonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mix, 600 ml water en tutti frutti toevoegen aan vlees. Geheel al roerend aan de kook brengen. Saus ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Peterselie fijnknippen. Couscous serveren met saus en bestrooien met peterselie.
Couscous met kalkoen en tutti frutti is een recept van Albert Heijn