Tomatensoep met pangasiusfilet

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
  • 1 kippenbouillontablet
  • 1 rode paprika (in repen)
  • 125 g schelpjespasta
  • 2 tenen knoflook (in dunne plakjes)
  • 400 g pangasiusfilet ((diepvries), ontdooid en in blokjes)
  • 4 el groene pesto
  • 2 el verse peterselie ((zakje a 30 g), fijngesneden)

Bereiding

  1. Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes circa 8 minuten, tot de vis net gaar is. Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak. Lekker met ciabattabrood.
Tomatensoep met pangasiusfilet is een recept van Albert Heijn