Spaghetti met kip-groentesaus
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 400 g kastanjechampignons
- 2 tenen knoflook
- 2 kipfilet
- 2 el (olijf)olie
- 125 g mozzarella
- 690 g passata di pomodoro fijn gekruid
Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd ondertussen de champignons in kwarten en snijd de knoflook fijn. Halveer de kipfilets in de lengte. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 4 min. op hoog vuur. Keer halverwege. Voeg de champignons, knoflook, peper en eventueel zout toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur.
- Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes. Meng met de saus en verdeel over de kip. Verwarm 4 min. op laag vuur met de deksel op de pan, zodat de kaas smelt.
Spaghetti met kip-groentesaus is een recept van Albert Heijn