Spaghetti met kip-groentesaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 400 g kastanjechampignons
  • 2 tenen knoflook
  • 2 kipfilet
  • 2 el (olijf)olie
  • 125 g mozzarella
  • 690 g passata di pomodoro fijn gekruid

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de champignons in kwarten en snijd de knoflook fijn. Halveer de kipfilets in de lengte. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 4 min. op hoog vuur. Keer halverwege. Voeg de champignons, knoflook, peper en eventueel zout toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur.
  3. Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes. Meng met de saus en verdeel over de kip. Verwarm 4 min. op laag vuur met de deksel op de pan, zodat de kaas smelt.
Spaghetti met kip-groentesaus is een recept van Albert Heijn