Kalkoenfilet met cranberrysaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 600 g sperziebonen
  • 2 schaaltjes kalkoenfilet (a ca. 250 g)
  • boter (of margarine)
  • 2 pakken gekruide dobbeltjes ui, prei en spekjes (a 400 g)
  • 1 pot cranberrycompote (350 g)
  • 75 ml koksroom ((pakje à 200 ml)

Bereiding

  1. Sperziebonen schoonmaken en wassen. Filets bestrooien met zout en peper. Helft van boter in koekenpan verhitten en filets rondom bruin aanbakken. Filets in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen sperziebonen beetgaar koken. In koekenpan rest van boter verhitten en dobbeltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan cranberrycompote mengen met koksroom en zachtjes verwarmen. Kalkoenfilet serveren met dobbeltjes, sperziebonen en cranberrysaus.
Kalkoenfilet met cranberrysaus is een recept van Albert Heijn