Rode garnalencurry met sugarsnaps

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 gele paprika
  • 1 teen knoflook
  • 1 el arachideolie
  • 200 g verse sugarsnaps
  • 150 g verse gepelde roze garnalen
  • 80 ml Go-Tan Original wok all natural rode currypasta (flesje)
  • 300 g basmatirijst
  • 7½ g verse koriander

Bereiding

  1. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de curry toe en warm 1 min. mee
  2. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.
Rode garnalencurry met sugarsnaps is een recept van Albert Heijn