Gepaneerde pangasiusfilet met gele rijst

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 350 g diepvries pangasiusfilets (ontdooid)
  • 325 g gele rijst
  • 50 g kokos
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 1 zak diepvries gebroken sperzieboon (a 500 g)
  • 1 bakje boemboe sajoer boontjes (a 95 g)
  • 300 g gesneden witte kool
  • 100 g taugé

Bereiding

  1. Laat de pangasiusfilet ontdooien. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid de vis met zout en peper en snijd in gelijke stukken.
  2. Verhit de olie in een wok en bak hierin de bonen 2 min. Voeg de boemboe toe en 250 ml water. Voeg de kool toe en breng de groente al roerend 4 minuten aan de kook.
  3. Draai het vuur lager en laat de sajoer nog 12 min. stoven. Was de taugé en schep op het laatst erdoor. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis aan beide kanten snel bruin. Schep de rijst op de borden en schep de vis en groentesajoer erbij.
Gepaneerde pangasiusfilet met gele rijst is een recept van Albert Heijn