Wintergroentesoep

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 potje krachtbouillon (rundvlees (350 ml))
  • 150 g penne (pasta, zak 500 g)
  • ½ zak spruitjes ((a 500 g), schooongemaakt)
  • 1 duobakje Provençaalse (magere spekreepjes (250 g))
  • 2 uien (in halve ringen)
  • 250 g winterpeen (in halve plakjes)
  • 1 potje witte bonen (330 g)

Bereiding

  1. Verdun de bouillon volgens de aanwijzingen op de pot. Breng aan de kook, voeg de penne toe en kook in 12 min. gaar. Halveer ondertussen de spruitjes.
  2. Bak de spekreepjes uit, schep de ui en winterpeen erbij en roerbak op laag vuur 5 min. Schep de groenten met spekjes bij de soep in de pan. Voeg de witte bonen (met vocht) toe en breng de soep al roerend weer aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de soep in 4 kommen.
Wintergroentesoep is een recept van Albert Heijn