Ravioli met aubergine en kruiden
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 schaaltjes ravioli (met 4 kazen (pasta a 250 g, koelvers))
- 4 el olijfolie
- 1 ui (gesnipperd)
- 2 tenen knoflook (fijngesneden)
- 2 aubergines (in blokjes van 1 cm)
- 1 bakje Italiaanse kruiden ((15 g), blaadjes fijngesneden)
- 2 el witte balsamicoazijn (flesje 250 ml)
- 300 g magere varkenslappen (in 4 stukken)
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Schep de kruiden en azijn door de aubergine en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan. Bestrooi de varkenslapjes met peper en zout en bak het vlees in 5 min. bruin en net gaar.
- Verdeel de pasta over 4 borden. Schep er de aubergine op en leg het vlees erbij. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).
Ravioli met aubergine en kruiden is een recept van Albert Heijn