Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 2 theelepels mosterd (pittig)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 8 lamskoteletjes

Bereiding

  1. In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren. Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen. Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, 1/2 tl zout en peper toevoegen. Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren. Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken, regelmatig keren. Lekker met risotto met geroosterde paprika en spinazie (zie recept elders op deze site).
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn is een recept van Albert Heijn