Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 struik bleekselderij
  • 700 g aardappelschijfjes (voorgekookt)
  • 1 pot verse pastasaus carbonara (225 g)
  • 400 g pangasiusfilet
  • 75 g geraspte belegen kaas

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stengels bleekselderij los van de struik. Verwijder met een dunschiller eventuele stugge draden. Halveer de stengels bleekselderij en kook ze in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.
  2. Kook de aardappelschijfjes 5 min. in water met zout. Laat ze ook in een vergiet uitlekken.
  3. Schep de aardappelschijfjes in de ovenschaal en lepel de carbonarasaus erover. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de stengels bleekselderij over de vis en strooi de kaas erover.
  4. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 25 min. gaar en lichtbruin worden.
Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas is een recept van Albert Heijn