Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • ½ g rode ui
  • 125 g kastanjechampignons
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 1 zak koelvers broccoliroosje (300 g)
  • 250 g gnocchi
  • 75 g roomkaas kruiden
  • 4 sprietjes verse bieslook

Bereiding

  1. Snipper de ui en snijd de champignons in stukjes. Verhit de helft van de olie in een wok of braadpan. Fruit de ui 1 min., voeg daarna de champignons toe. Bak 2-3 min. Neem het mengsel uit de pan.
  2. Kook de broccoliroosjes in 6-8 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan met kokend water in 2 min. gaar. Giet af. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi rondom bruin. Verhit de roomkaas in een wok of braadpan. Voeg de laatste minuut het champignon-uimengsel toe. Serveer de champignonroomsaus bij de gnocchi en brocolliroosjes. Knip de bieslook fijn en strooi over de saus.
Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli is een recept van Albert Heijn