Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g tagliatelle
- 2 uien
- 250 g champignons (bakje)
- 2 el traditionele olijfolie
- 450 g diepvries bladspinazie à la crème
- 250 g verse zalmfilets (schaal)
Bereiding
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.
- Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus is een recept van Albert Heijn