Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g tagliatelle
  • 2 uien
  • 250 g champignons (bakje)
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 450 g diepvries bladspinazie à la crème
  • 250 g verse zalmfilets (schaal)

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.
  3. Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus is een recept van Albert Heijn