Wraps met kerriegarnalen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 rode ui
  • 300 g diepvries tijgergarnalen (zak à 500 g)
  • 3 tl kerriepoeder
  • 2 rode puntpaprika's (variatie mogelijk)
  • 4 el mayonaise
  • 4 el magere Franse kwark (bak à 500 g)
  • 1 el citroensap
  • 1 rijpe mango
  • 80 g rucola slamelange (zak 80 g)
  • 4 tortillawraps

Bereiding

  1. Verhit de olie in de wok. Snijd de ui in halve ringen. Voeg de garnalen, ui en de helft van de kerriepoeder toe en roerbak 3 min. Laat de garnalen en ui op een bord afkoelen.
  2. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in dunne ringen. Meng de mayonaise met de kwark, rest van de kerriepoeder en de citroensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Schil de mango en snijd in repen. Verdeel de garnalen, mango, paprika en sla over de tortilla's. Rol stevig op en snijd diagonaal doormidden. Wikkel de wraps in de servetten. Serveer de kerriesaus apart.
Wraps met kerriegarnalen is een recept van Albert Heijn