Regenboogsalade met tofu

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 el arachideolie
  • 180 g tofu roerbakblokjes fijngekruid
  • 120 g stir fry sauce sweet & sour
  • 300 g udon thick noodles
  • 150 g peen julienne
  • 150 g bietjes julienne
  • ½ gele paprika
  • 37½ g waterkers

Bereiding

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes in 5 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Meng de helft van de saus door de noedels, ¼ door de peen en ¼ door de bietjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Verdeel de peen, noedels, bietjes, tofu, waterkers en paprika over de borden en serveer.
Regenboogsalade met tofu is een recept van Albert Heijn