Indiase krieltjes met spinazie, lamsworstjes en mangochutney

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el arachideolie
  • 900 g koelverse kleine krieltjes
  • ½ el tandoori masala
  • 270 g gekruide lamsworstjes
  • 300 g wilde spinazie
  • 500 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes
  • 15 g verse koriander
  • 4 el mangochutney

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes met de tandoori masala in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
  2. Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak de worstjes in 5 min. rondom bruin en gaar. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Laat het bakvet in de pan zitten.
  3. Voeg de spinazie, tuinerwtjes, worteltjes, peper en eventueel zout toe aan het achtergebleven bakvet en bak 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de koriander grof.
  4. Schep de koriander door de krieltjes en verdeel met de groenten en worstjes over de borden. Schep op elk bord 1 el mangochutney en serveer.
Indiase krieltjes met spinazie, lamsworstjes en mangochutney is een recept van Albert Heijn