Indiase krieltjes met spinazie, lamsworstjes en mangochutney
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el arachideolie
- 900 g koelverse kleine krieltjes
- ½ el tandoori masala
- 270 g gekruide lamsworstjes
- 300 g wilde spinazie
- 500 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes
- 15 g verse koriander
- 4 el mangochutney
Bereiding
- Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes met de tandoori masala in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
- Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak de worstjes in 5 min. rondom bruin en gaar. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Laat het bakvet in de pan zitten.
- Voeg de spinazie, tuinerwtjes, worteltjes, peper en eventueel zout toe aan het achtergebleven bakvet en bak 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de koriander grof.
- Schep de koriander door de krieltjes en verdeel met de groenten en worstjes over de borden. Schep op elk bord 1 el mangochutney en serveer.
Indiase krieltjes met spinazie, lamsworstjes en mangochutney is een recept van Albert Heijn