Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 el arachideolie
  • 400 g diepvries kabeljauwfilets (ontdooid)
  • 2 uien
  • 100 g geraspte jonge kaas
  • 900 g barbecue minikrieltjes
  • 800 g Provençaalse wokgroente (zak 400 g)
  • 2 tl gedroogde tijm

Bereiding

  1. Zet de ovengrill aan. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Dep de kabeljauw droog, bestrooi met peper en zout en bak in 4 min. bijna gaar. Keer halverwege.
  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem van het vuur en meng de kaas erdoor.
  3. Neem de vis uit de pan en leg in een ingevette ovenschaal. Verdeel het kaas-uimengsel erover. Zet ca. 6 min. in de oven onder de grill.
  4. Maak ondertussen de wok schoon en verhit hierin de rest van de olie. Roerbak de krieltjes 3 min. Voeg de wokgroente en tijm toe en roerbak nog 5 min. Verdeel over 4 borden en verdeel de vis erover.
Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente is een recept van Albert Heijn