Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 4 el arachideolie
- 400 g diepvries kabeljauwfilets (ontdooid)
- 2 uien
- 100 g geraspte jonge kaas
- 900 g barbecue minikrieltjes
- 800 g Provençaalse wokgroente (zak 400 g)
- 2 tl gedroogde tijm
Bereiding
- Zet de ovengrill aan. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Dep de kabeljauw droog, bestrooi met peper en zout en bak in 4 min. bijna gaar. Keer halverwege.
- Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem van het vuur en meng de kaas erdoor.
- Neem de vis uit de pan en leg in een ingevette ovenschaal. Verdeel het kaas-uimengsel erover. Zet ca. 6 min. in de oven onder de grill.
- Maak ondertussen de wok schoon en verhit hierin de rest van de olie. Roerbak de krieltjes 3 min. Voeg de wokgroente en tijm toe en roerbak nog 5 min. Verdeel over 4 borden en verdeel de vis erover.
Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente is een recept van Albert Heijn