Snelle bami met komijn en Chinese wokgroente

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper
  • 2 el arachideolie
  • 350 g nasi-bamivlees
  • 2 tl gemalen komijn
  • 6 el ketjap
  • 800 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
  • 250 g eiermie (noedels)
  • 1 bosje salade-ui
  • 8 el seroendeng

Bereiding

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
  2. Verhit de olie in de wok en roerbak het nasibamivlees met de komijn, ketjap, knoflook en rode peper 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.
  3. Doe als het water kookt de noedels in de pan en kook in 5 min. beetgaar. Giet af.
  4. Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringen. Voeg de noedels toe aan het vlees en schep om. Verdeel de bami over diepe kommen en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.
Snelle bami met komijn en Chinese wokgroente is een recept van Albert Heijn