Thaise roerbak van runderreepjes en prei
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 uien (in halve partjes)
- 3 el olie
- 1 zak oosterse wokgroente (400 g)
- 400 g prei (in schuine ringen)
- 300 g mienestjes (doos a 500 g)
- 1 schaal runderreepjes naturel (310 g)
- 1 el bloem
- 150 ml woksaus (ginger & garlic (fles a 200 ml))
Bereiding
- Roerbak in een wok de uipartjes in 2 el olie glazig, schep de oosterse wokgroente en prei erbij en roerbak 5 minuten. Schep de groente uit de pan. Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de runderreepjes om met de bloem en wat zout en peper. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak op hoog vuur de runderreepjes in ca. 3 min. bruin. Schep de gebakken groente en de ginger & garlic saus erbij en verwarm het geheel al roerend op hoog vuur door.
- Verdeel de mie over 4 borden en schep het preimengsel erop.
Thaise roerbak van runderreepjes en prei is een recept van Albert Heijn