Thaise roerbak van runderreepjes en prei

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 uien (in halve partjes)
  • 3 el olie
  • 1 zak oosterse wokgroente (400 g)
  • 400 g prei (in schuine ringen)
  • 300 g mienestjes (doos a 500 g)
  • 1 schaal runderreepjes naturel (310 g)
  • 1 el bloem
  • 150 ml woksaus (ginger & garlic (fles a 200 ml))

Bereiding

  1. Roerbak in een wok de uipartjes in 2 el olie glazig, schep de oosterse wokgroente en prei erbij en roerbak 5 minuten. Schep de groente uit de pan. Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schep de runderreepjes om met de bloem en wat zout en peper. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak op hoog vuur de runderreepjes in ca. 3 min. bruin. Schep de gebakken groente en de ginger & garlic saus erbij en verwarm het geheel al roerend op hoog vuur door.
  3. Verdeel de mie over 4 borden en schep het preimengsel erop.
Thaise roerbak van runderreepjes en prei is een recept van Albert Heijn