Oosterse rijstschotel met makreel
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 600 g 1 minuut basmatirijst
- 4 middelgrote eieren
- 1 citroen (schoongeboend)
- 20 g verse platte peterselie
- 250 g verse gerookte makreelfilet met peper
- 3 el traditionele olijfolie
- 650 g Thaise roerbakmix
- 3 el kerriepoeder
Bereiding
- Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en snijd in partjes.
- Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Snijd de vrucht in partjes, de peterselie fijn en de makreel in stukjes.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix, kerrie, peterselie en het citroenrasp 4 min.
- Schep de rijst en makreel door de groenten en roerbak 3 min. Garneer met het ei en de citroenparten.
Oosterse rijstschotel met makreel is een recept van Albert Heijn