Wraps met chili-peterseliedip

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 wraptortilla's (zak a 8 stuks)
  • 1 schaal avocado's (eetrijp (2 stuks))
  • 1 el limoensap (flesje a 115 ml)
  • ½ zakje verse peterselie (a 30 g)
  • 150 ml sweet chilisaus (fles a 500 ml)
  • 2 el wokolie
  • 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 310 g)
  • 1 pak Mexicaanse (roerbakmix (diepvries, 450 g))
  • 1 tl milde paprikapoeder

Bereiding

  1. Wraps verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Avocado's schillen, in plakken snijden en besprenkelen met limoensap. Peterselie fijnsnijden. Helft van peterselie door chilisaus roeren. Wokolie in wok verhitten en runderreepjes ca. 3 min. roerbakken. Vlees uit pan scheppen. Bevroren groenten in achtergebleven olie 4 min. roerbakken. Vlees, paprikapoeder en rest van peterselie toevoegen en nog 1 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Vlees-groentemengsel over wraps verdelen en wraps oprollen. Chili-peterseliedip en avocado erbij serveren.
Wraps met chili-peterseliedip is een recept van Albert Heijn