Wraps met chili-peterseliedip
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 4 wraptortilla's (zak a 8 stuks)
- 1 schaal avocado's (eetrijp (2 stuks))
- 1 el limoensap (flesje a 115 ml)
- ½ zakje verse peterselie (a 30 g)
- 150 ml sweet chilisaus (fles a 500 ml)
- 2 el wokolie
- 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 310 g)
- 1 pak Mexicaanse (roerbakmix (diepvries, 450 g))
- 1 tl milde paprikapoeder
Bereiding
- Wraps verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Avocado's schillen, in plakken snijden en besprenkelen met limoensap. Peterselie fijnsnijden. Helft van peterselie door chilisaus roeren. Wokolie in wok verhitten en runderreepjes ca. 3 min. roerbakken. Vlees uit pan scheppen. Bevroren groenten in achtergebleven olie 4 min. roerbakken. Vlees, paprikapoeder en rest van peterselie toevoegen en nog 1 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Vlees-groentemengsel over wraps verdelen en wraps oprollen. Chili-peterseliedip en avocado erbij serveren.
Wraps met chili-peterseliedip is een recept van Albert Heijn