Kantonese mie met varkenshaas
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 3 el sojasaus
- 2 el oestersaus
- 2 tl vloeibare honing
- 300 g varkenshaas
- 250 g Chinese eiermie (pak)
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
- 1 gele paprika
Bereiding
- Meng de sojasaus, oestersaus, honing en nootmuskaat tot een marinade. Snijd de varkenshaas in blokjes. Schep de varkenshaas door de marinade. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olie in een wok. Schep de varkenshaas uit de marinade, bewaar de marinade. Bak de varkenshaas al omscheppend 2 min. Snijd de paprika in reepjes. Voeg de roerbakmix en paprika toe en bak nog 4 min.
- Voeg de marinade en mie toe en verwarm nog 2 min. Verdeel over de kommen.
Kantonese mie met varkenshaas is een recept van Albert Heijn