Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g groene aspergetips
  • 100 g gerookte kipreepjes
  • ½ zakje verse basilicum ((a 15 g), in dunne reepjes)
  • 2 bakjes eiersalade (met bieslook (a 150 g))
  • 8 sneetjes donker roggebrood (Fries)

Bereiding

  1. Van aspergetips onderkant afsnijden. In steelpan met ruim kokend water aspergetips in 4 min. beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Driekwart van kipreepjes en helft van basilicum door eiersalade scheppen. Sneetjes roggebrood royaal bestrijken met eiersalade. Aspergetips (met kopjes allemaal naar één kant) erop leggen. Peper en rest van kipreepjes en basilicum erover strooien. Op vier borden steeds 2 sneetjes roggebrood op elkaar leggen met eiersalade bovenop.
Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips is een recept van Albert Heijn