Salamipizza met mozzarella en tomatensalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 bollen mozzarella
  • 4 pizzabodems tomaat
  • 80 g salami Milano
  • 500 g tomaten
  • 75 g rucola
  • ½ el traditionele olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Maak de uien schoon en snijd in dunne ringen. Was de paprika’s, verwijder de steelaanzet van de paprika’s en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de mozzarella in plakjes.
  3. Leg de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Beleg de pizza met de mozzarella, salami, ui- en paprikaringen. Bak de pizza’s ca. 15 min. in de oven. Wissel de bakplaten halverwege.
  4. Maak ondertussen de salade. Was de tomaten en snijd in parten. Meng de rucola met de tomaat en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Haal de pizza’s uit de oven en serveer de salade erbij.
Salamipizza met mozzarella en tomatensalade is een recept van Albert Heijn