Wokgroenten met runderreepjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g zilvervliesrijst
  • 2 el olie
  • 800 g Japanse wokgroente
  • 300 g runderreepjes
  • 150 g verse woksaus teriyaki-honing
  • 1 el geroosterde sesamzaadjes
  • 15 g verse koriander

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een grote wok en roerbak de wokgroenten op hoog vuur in 4-5 min. beetgaar.
  2. Neem de groenten uit de wok, verhit de rest van de olie en roerbak het vlees op hoog vuur 1 min., voeg de woksaus toe en verwarm 2 min mee. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
  3. Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden en schep de groenten en het vlees met de saus op de rijst. Garneer met de koriander.
Wokgroenten met runderreepjes is een recept van Albert Heijn