Pastasalade met zalm en zeekraal

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g volkorenpenne (pasta)
  • 300 g diepvries tuinerwten (pak 450 g)
  • 1 bosje radijs
  • 100 g zeekraal (bakje)
  • 250 g warmgerookte zalmstukken
  • 3 el Saitaku sushigember (potje 190 g)
  • 6 el Griekse yoghurt
  • 1 tl wasabipaste (tube 43 g)
  • 2 el maanzaad

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten toe. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
  2. Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de zeekraal in stukjes. Verwijder het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes.
  3. Snijd de sushi gember heel fijn en meng met de yoghurt en wasabi tot een dressing. Voeg de dressing, zeekraal, radijsjes en 2/3 van de zalm toe aan de pasta met tuinerwten en schep om.
  4. Verdeel de rest van de zalm erover en bestrooi met het maanzaad.
Pastasalade met zalm en zeekraal is een recept van Albert Heijn