Gebakken gnocchi met courgette, tuinbonen en ham

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el (olijf)olie
  • 500 g gnocchi
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 takjes verse salieblaadjes
  • 1 courgette
  • 450 g diepvries tuinbonen
  • 200 g gekookte hamreepjes
  • 125 ml verse slagroom

Bereiding

  1. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook en salie fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en de helft van de salie 2 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm (brunoise). Voeg de courgette, tuinbonen, peper en eventueel zout toe en bak 2 min. mee. Voeg de hamreepjes en de slagroom toe en laat 7 min. stoven op laag vuur met de deksel op de pan.
  3. Meng de gnocchi met de groenten en ham en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de rest van de salie.
Gebakken gnocchi met courgette, tuinbonen en ham is een recept van Albert Heijn