Aziatische rundvleesschotel

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 Chinese kool
  • ½ zakje verse peterselie (a 30 g)
  • 50 g ongezouten cashewnoten (zakje a 150 g)
  • 300 g pandanrijst (pak a 400 g)
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 x 225 gr runderreepjes naturel
  • ½ blik kokosmelk (light (a 400 ml))
  • 1 kuipje boemboe rendang vlees (125 g)
  • 1 zak peen julienne (150 g)

Bereiding

  1. Kool in repen snijden. Peterselie fijnsnijden. Cashewnoten grof hakken. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 min. laten staan. Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken. Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen. Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 min. laten stoven. Rijst over 4 borden verdelen. Rundvlees ernaast scheppen.
Aziatische rundvleesschotel is een recept van Albert Heijn