Recepten voor gevulde tomaat

746 recepten voor gevulde tomaat

Snijd het hoedje van de tomaten en verwijder de pitten met een lepel. Strooi wat zout in de tomaten en zet ze omgekeerd op een vel keukenpapier. Het zout zal het overtollige vocht uit de tomaten halen. Snipper de ui en de look en stoof glazig in bote... Solo Open Kitchen

snij de hoedjes van 4 tomaten en hol ze uit. Kruid de binnenkant met zout. Snij 1 paprika in kleine blokjes. Hak wat basilicumblaadjes fijn en laat 200GR tonijn uit blik uitlekken. Meng alles door elkaar en roer er 2 EL olijfolie onder. Breng op smaa... Solo Open Kitchen

Gevulde tomaat met haring in roomsaus - Albert Heijn

1 ui 1 pot haring in milde roomsaus (310 g) 8 trostomaten 4 blaadjes kropsla ½ zakje verse bieslook (a 25 g)1. Ui pellen en snipperen. In kom ui door haring scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten wassen, kapjes eraf ... Albert Heijn

100 gr. hollandse garnaaltjes 2 el. creme fraiche 1 el. mayonaise 1/2 el. mierikswortel 8 tomaatjes (tasty tom) gedroogde dille Kleine tomaatjes, tasty tom, wassen en het kapje eraf snijden. Uithollen en omgekeerd even laten uitl... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

2 kipfilets 150 gr couscous 2 dl kippenbouillon 50 gr pijnboompitten 2 bosuitjes 1 sjalotje ½ rode peper 2 eetlepels verse munt 8 tomaten 200 gr verse geitenkaas ½ dl sinaasappelsap ½ dl olijfolie 1 eet... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 pond kleine tomaten 200 gram rundergehakt 50 gram gepelde garnalen 100 gram geraspte kaas 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel knoflookpoeder 1 eetlepel thijm halve eetlepel kerrie 1 eetlepel mosterd 2 eetlepels ketj... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

-2 gr tomaten(uithalen) -150gr tricolorè pasta (beetgaar) -250gr rivierkreeftjes -50gr mais -1 halve rode ui(ringen) -1stuk courgette(blokjes) -halve wortel(blokjes) -1 pijl witloof -vers gehakte dille -een beetje ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

4 grote tomaten Italiaanse kruiden 100 gram fetablokjes 4 plakken achterham 2 x cheddar Snijd van de tomaten het kapje aan de bovenkant los en bewaar deze. Hol de tomaten uit, het vruchtvlees kan je weggooien. Vul deze met een mengsel... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

LADOLEMONO SAUS: 125 cc olijfolie 75 cc citroensap 10 cc Dijon mosterd 10 cc gedroogde oregano peper en kosher zout naar behoefte LAMS-KARBONAADJES: 12 lamskarbonaadjes beetje zout, veel peper en paar lepels olijfolie ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 2 van 75