Zuurkoolschotel met tuttifrutti - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 25 g ongezouten roomboter
  • 250 g tutti frutti
  • 175 g Garden Gourmet fijngehakt
  • 900 g koelverse aardappelschijfjes
  • 500 g zuurkool naturel
  • 200 ml koksroom

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Verwarm de boter in een koekenpan en bak het gehakt 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tutti frutti in stukjes.
  2. Leg achtereenvolgens de helft van de zuurkool, tuttifrutti, fijngehakt en aardappelschijfjes in de ovenschaal. Herhaal dit met de andere helft van de ingrediënten in dezelfde volgorde.
  3. Schenk de koksroom erover. Zet de ovenschaal 30 min. in het midden van de oven. Dek eventueel tussentijds de schaal met aliminiumfolie.
Zuurkoolschotel met tuttifrutti - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn