Zuurkoolschotel met tuttifrutti - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 25 g ongezouten roomboter
- 250 g tutti frutti
- 175 g Garden Gourmet fijngehakt
- 900 g koelverse aardappelschijfjes
- 500 g zuurkool naturel
- 200 ml koksroom
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 225 °C. Verwarm de boter in een koekenpan en bak het gehakt 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tutti frutti in stukjes.
- Leg achtereenvolgens de helft van de zuurkool, tuttifrutti, fijngehakt en aardappelschijfjes in de ovenschaal. Herhaal dit met de andere helft van de ingrediënten in dezelfde volgorde.
- Schenk de koksroom erover. Zet de ovenschaal 30 min. in het midden van de oven. Dek eventueel tussentijds de schaal met aliminiumfolie.
Zuurkoolschotel met tuttifrutti - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn