Vega bolognese met gedroogde tomaten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 1 struik bleekselderij
  • 400 g gepelde tomaten in blik
  • 12 zongedroogde tomaten in olie ( 3 el olie)
  • 175 g Quornstukjes (pak 175 g)
  • 2 tl kristalsuiker

Bereiding

  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd intussen de knoflook en ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Prak de tomaten uit blik fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
  2. Verhit de olie van de gedroogde tomaten in de wok en bak hier in de knoflook, ui en bleekselderij voor 5 min.
  3. Voeg de vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toe en laat ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden schep de saus erop.
Vega bolognese met gedroogde tomaten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn