Couscous met asperges en garnalen - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g groene asperges
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 150 g couscous (pak a 400 g)
  • 1 pot pastasaus toniin (260 g)
  • 125 g cocktailgarnalen

Bereiding

  1. Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Asperges wassen en van onderkant ca. 2 cm afsnijden. Met keukenpapier droogdeppen en bestrijken met 2 eetlepels olijfolie. Asperges in grillpan in ca. 5 minuten beetgaar roosteren, regelmatig keren. Intussen in pan 225 ml water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen. Couscous door water roeren en ca. 5 minuten laten wellen. Intussen in steelpan pastasaus zachtjes verwarmen. Garnalen erdoor roeren. In wok 1 eetlepel olijfolie verhitten en couscous al roerend ca. 2 minuten bakken. Op twee borden scheppen. Saus erover verdelen en asperges erop leggen.
Couscous met asperges en garnalen - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn