Shoarmawrap met verse tomatensaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g tomaten
  • 1 kropsla
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 430 g shoarmavlees (schaaltje 430 g)
  • 400 g wokgroente grofgesneden
  • 1 tl paprikapoeder
  • 8 stuks bloemtortilla's
  • 125 ml sour cream (bekertje 125 ml)

Bereiding

  1. Snijd de tomaten in stukjes. Haal de slablaadjes los, was en droog ze. Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de shoarma in ca. 8 min. gaar.
  2. Verhit in een wok de rest van olie. Voeg de tomatenstukjes en en groenten toe, roerbak dit in ca. 5 min. gaar. Bak de paprikapoeder 1/2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verwarm de tortilla's in een koekenpan of magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op grote borden. Verdeel de slablaadjes, het shoarmavlees, de tomatensaus en de tour cream erover. Klap dubbel.
Shoarmawrap met verse tomatensaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn