Gevuld Turks brood met kip-kebabsalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 afbak Turks brood
  • 500 g AH Biologische gekookte rode bieten
  • 1 komkommer
  • 12½ g verse bieslook
  • 85 g veldsla
  • 1 el milde olijfolie
  • 1 tl witte natuurazijn
  • 175 g Johma kip-kebabsalade

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd aan de bovenkant van het brood de ronde kap eraf. Hol het brood uit (inhoud wordt niet gebruikt). Bak het brood en de kap van het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  3. Snijd ondertussen de rode biet en komkommer in blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng de veldsla met de rode biet, komkommer, ? van de bieslook, olie, azijn, peper en eventueel zout.
  4. Schep de helft van de salade in het brood en verdeel de kip-kebabsalade erover. Bestrooi met de rest van de bieslook. Dek het brood af met de kap van het brood en serveer met de rest van de salade.
Gevuld Turks brood met kip-kebabsalade is een recept van Albert Heijn