Verse ravioli bolognese met tomatensaus
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 500 g verse ravioli bolognese
- 23 g ansjovisfilets in olie in blik
- 3 tenen knoflook
- 380 g tastytom-trostomaten
- 2 el kappertjes
- 400 g courgettespaghetti
- 7½ g verse basilicum
Bereiding
- Kook de verse ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat ondertussen de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie uit het blikje op. Snijd de ansjovisfilets fijn en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaten in stukjes van 1 cm.
- Verhit 1 el van de opgevangen olie in een hapjespan op laag vuur (per 4 personen). Voeg de ansjovis en knoflook toe en fruit 2 min. Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 min. zonder deksel op de pan op hoog vuur koken Roer regelmatig en voeg de laatste minuut de courgettespaghetti toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verdeel de pasta en de saus over de borden. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de saus.
Verse ravioli bolognese met tomatensaus is een recept van Albert Heijn