Verse ravioli bolognese met tomatensaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g verse ravioli bolognese
  • 23 g ansjovisfilets in olie in blik
  • 3 tenen knoflook
  • 380 g tastytom-trostomaten
  • 2 el kappertjes
  • 400 g courgettespaghetti
  • 7½ g verse basilicum

Bereiding

  1. Kook de verse ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat ondertussen de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie uit het blikje op. Snijd de ansjovisfilets fijn en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaten in stukjes van 1 cm.
  3. Verhit 1 el van de opgevangen olie in een hapjespan op laag vuur (per 4 personen). Voeg de ansjovis en knoflook toe en fruit 2 min. Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 min. zonder deksel op de pan op hoog vuur koken Roer regelmatig en voeg de laatste minuut de courgettespaghetti toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Verdeel de pasta en de saus over de borden. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de saus.
Verse ravioli bolognese met tomatensaus is een recept van Albert Heijn