Verse ravioli met kipfilethaasjes en tomatensaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 1 courgette
  • 295 g gegrilde rode paprika's in pot
  • 250 g kipfilethaasjes
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 425 ml Mutti polpa au basilic tomatenpulp
  • 500 g verse ravioli 5 formaggio
  • 75 g geraspte kaas voor pasta

Bereiding

  1. Maak de uien en knoflook schoon en snipper ze. Was de courgette, halveer in de lengte en snijd in plakjes van 1 cm dik. Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Snijd elk kipfilethaasje schuin doormidden en bestrooi met peper en eventueel zout.
  2. Breng voor de ravioli een ruime pan water aan de kook. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kipfilethaasjes 1 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak nog 4 min. mee. Schep regelmatig om. Voeg de paprikareepjes en tomatenstukjes toe en verwarm 2 min. op laag vuur.
  3. Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 6 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas.
Verse ravioli met kipfilethaasjes en tomatensaus is een recept van Albert Heijn