Verse ravioli met kipfilethaasjes en tomatensaus
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 1 courgette
- 295 g gegrilde rode paprika's in pot
- 250 g kipfilethaasjes
- 2 el traditionele olijfolie
- 425 ml Mutti polpa au basilic tomatenpulp
- 500 g verse ravioli 5 formaggio
- 75 g geraspte kaas voor pasta
Bereiding
- Maak de uien en knoflook schoon en snipper ze. Was de courgette, halveer in de lengte en snijd in plakjes van 1 cm dik. Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Snijd elk kipfilethaasje schuin doormidden en bestrooi met peper en eventueel zout.
- Breng voor de ravioli een ruime pan water aan de kook. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kipfilethaasjes 1 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak nog 4 min. mee. Schep regelmatig om. Voeg de paprikareepjes en tomatenstukjes toe en verwarm 2 min. op laag vuur.
- Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 6 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas.
Verse ravioli met kipfilethaasjes en tomatensaus is een recept van Albert Heijn