Baby-paksoi met wokpaddenstoelen & biefstuk in zwartebonensaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 320 g baby-paksoi's
  • 3 bosuien
  • 200 g Aziatische paddenstoelen om te wokken
  • 3 el arachideolie
  • 300 g biefstukken (op kamertemperatuur)
  • 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder
  • 2 el zwarte bonen knoflooksaus
  • 3 el kraanwater
  • 1 el kristalsuiker

Bereiding

  1. Snijd de baby-paksoi in de lengte in kwarten. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de paddenstoelen in plakjes.
  2. Verhit 1 el van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat rusten op een bord onder aluminiumfolie.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de vijfkruidenpoeder, paddenstoelen en de helft van de bosui ca. 3 min. Voeg de baby-paksoi toe en roerbak 2 min.
  4. Voeg de zwartebonensaus, het water en de suiker toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper.
  5. Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Bestrooi met de rest van de bosui en serveer naast de groenten. Lekker met rijst.
Baby-paksoi met wokpaddenstoelen & biefstuk in zwartebonensaus is een recept van Albert Heijn