Baby-paksoi met wokpaddenstoelen & biefstuk in zwartebonensaus
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 320 g baby-paksoi's
- 3 bosuien
- 200 g Aziatische paddenstoelen om te wokken
- 3 el arachideolie
- 300 g biefstukken (op kamertemperatuur)
- 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder
- 2 el zwarte bonen knoflooksaus
- 3 el kraanwater
- 1 el kristalsuiker
Bereiding
- Snijd de baby-paksoi in de lengte in kwarten. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de paddenstoelen in plakjes.
- Verhit 1 el van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat rusten op een bord onder aluminiumfolie.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de vijfkruidenpoeder, paddenstoelen en de helft van de bosui ca. 3 min. Voeg de baby-paksoi toe en roerbak 2 min.
- Voeg de zwartebonensaus, het water en de suiker toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper.
- Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Bestrooi met de rest van de bosui en serveer naast de groenten. Lekker met rijst.
Baby-paksoi met wokpaddenstoelen & biefstuk in zwartebonensaus is een recept van Albert Heijn