Vega noedelroerbak met broccoli en knapperige taugé

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook
  • 4 cm verse gember
  • 600 g broccoli
  • 2 el zonnebloemolie
  • 320 g plantaardige kipstukjes
  • 2 el chilisaus
  • 2 el sesamolie
  • 225 g Thaise rijstnoedels van zilvervliesrijst
  • 125 g taugé
  • 4 el gezouten pinda's

Bereiding

  1. Snijd de knoflook en gember fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Kook de broccoli 2 min. in kokend water met eventueel zout (blancheren).
  2. Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en roerbak de kipstuckjes samen met de chilisaus 3 min. Voeg de knoflook, gember, broccoli en de sesamolie toe en roerbak nog 1 min.
  3. Kook ondertussen de noedels 2 min. Schep de taugé door de roerbak. Hak de pinda's grof. Verdeel de noedels over de kommen, schep de roerbak erop en bestrooi met de pinda’s.
Vega noedelroerbak met broccoli en knapperige taugé is een recept van Albert Heijn