Vega tjaptjoi

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 150 g diepvries tuinerwten
  • 4 el zonnebloemolie
  • 400 g champignonroerbakmix
  • 350 g vegetarische gegrilde stukjes
  • 125 g taugé
  • 100 ml woksaus gember-knoflook
  • 2 middelgrote eieren

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de bevroren tuinerwten. Laat met de deksel op de pan staan. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de roerbakmix 4 min. op hoog vuur. Voeg de gegrilde stukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de taugé en woksaus erbij en houd op laag vuur warm.
  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Bak de rijst 1 min. Breek de eieren erboven en schep 3 min. door, zodat het goed mengt en het ei gaar wordt. Serveer met het groentemengsel.
Vega tjaptjoi is een recept van Albert Heijn