Rijst met wokgroente en vega kip

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 4 cm verse gember
  • 320 g Vegetarische Slager kipstuckjes
  • 330 ml tomato frito
  • 4 el zoete chilisaus
  • 3 el sesamolie
  • 800 g Japanse wokgroente

Bereiding

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de gember.
  2. Snijd ondertussen de kipstuckjes in de lengte in repen van 1 cm breed en doe samen met de tomato frito en chilisaus in een koekenpan. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur stoven.
  3. Verhit de olie in de wok en roerbak de groente en gember 4 min. Voeg de rijst toe en bak nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Verdeel de gebakken rijst en kip met tomatensaus over de borden.
Rijst met wokgroente en vega kip is een recept van Albert Heijn