Rijst met wokgroente en vega kip
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 4 cm verse gember
- 320 g Vegetarische Slager kipstuckjes
- 330 ml tomato frito
- 4 el zoete chilisaus
- 3 el sesamolie
- 800 g Japanse wokgroente
Bereiding
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de gember.
- Snijd ondertussen de kipstuckjes in de lengte in repen van 1 cm breed en doe samen met de tomato frito en chilisaus in een koekenpan. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur stoven.
- Verhit de olie in de wok en roerbak de groente en gember 4 min. Voeg de rijst toe en bak nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verdeel de gebakken rijst en kip met tomatensaus over de borden.
Rijst met wokgroente en vega kip is een recept van Albert Heijn